Gastenboek - Kraamzorg-Lian

Logo
Professionele kraamzorg met een persoonlijke touch!
Title
Ga naar de inhoud
12 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 1125.0/5
1 2
Serena Nieman
2020-11-15 19:07:18
Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad!
Lieve Lian, nogmaals bedankt voor alle gezellige momentjes, de leer- en opfrismomenten voor de zorg van onze zoon, de speelmomentjes met onze dochter, alle goede zorg rondom moeder, baby en het hele gezin. Wij zijn blij dat we jou deskundige en ervaren zorgen hebben mogen ontvangen!
Wat wij een heel groot pluspunt vonden was dat jij je zorgen volledig aanpaste op ons. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens!
Heel veel groetjes van ons!
Manon Parlevliet
2020-10-02 13:34:31
Lieve Lian,

Wat hebben wij een fijne dagen gehad met jou. Jouw deskundigheid in combinatie met jouw gevoel voor humor was voor ons de juiste manier om door de pittige eerste dagen heen te komen. Je hebt heel veel ervaring en dat maakt dat je luistert naar jouw gevoel en niet zo sterk vasthoudt aan bepaalde standaarden of getallen. Je kijkt naar het gezin en dat is hoe het ook moet. Ook jouw kennis op het gebied van babytaal en borstvoeding was goud. We snapten de signalen snel door jouw uitleg over de geluiden en dat scheelt een hele hoop als kersverse ouders. Door jouw ervaring op het gebied van borstvoeding heb je ingezet op de juiste aanpak welke aansloot bij ons kindje. Het gaat super goed!
We kijken terug op 10 hele fijne dagen. Wanneer er wellicht nog eens nieuwe uitbreiding komt, dan gaan we jou zeker bellen! Nogmaals bedankt. Liefs Don & Manon
Kimberley janssen
2020-09-25 18:36:23
Lieve lian
Het is de 3e keer voor ons en toch hebben we nog veel van je mogen leren
Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Lian. Ze is deskundig, betrouwbaar en heel betrokken.Een lieve vrouw die je ruimte geeft om van je week te genieten en goed voor je zorgt. Het was fijn dat je ons zo goed heb geholpen de hele week .groetjes kimberley en tommy
Stephanie Tummers
2020-09-17 16:27:03
Lieve Lian,

Ja bent een super lieve steun tijdens onze kraamtijd van ons eerste kindje geweest voor zowel ons als papa en mama als voor onze dochter.
Naast alle knuffeltjes, zorgzaamheid en betrokkenheid voor ons meisje, gaf je ons als ouders ook een vertrouwd gevoel met jouw warmte, kundigheid, tips, gezelligheid, luisterend oor, zorgzaamheid en zoveel meer!
We zijn erg verwend in onze kraamtijd met zo’n gepassioneerde topper als jij!

We bevelen jou dan ook zeker aan!
Mocht er in de toekomst een tweede kindje op ons pad komen, weten we je te vinden!

Nogmaals bedankt voor alles!

Heel veel liefs van Rick en Stephanie
en een extra dikke knuffel van Yinthe
Shelly
2020-07-29 18:59:18
Shelly heeft geschreven op 23 juli 2020 om 11:31:
Ik zou haar zeker aan iedereen aanbevelen. Iemand die je graag jezelf laat zijn maar super goede adviezen geeft en helpt waar het nodig is. Iemand die zich de tijd neemt en het niet erg vindt om net een extra stapje te moeten geven. Duidelijk merkbaar dat dit niet gewoon haar baan is, maar dat ze dit doet met passie en liefde. Zonder haar waren wij niet zo ver zoals we er nu voor staan.
Dianne
2020-07-29 18:58:50
Dianne heeft geschreven op 23 juli 2020 om 11:30:
Lian was een super lieve steun tijdens mijn bevalling en vanaf geboorte, gaf een vertrouwd en huiselijke gevoel, was aanwezig wanneer nodig maar wel op de achtergrond, had een luisterend oor, gaf handige praktische en zorgzame adviezen en tips, was een lieve zorg voor moeder, kind en (vader). Wat een vriendelijkheid en zachtaardigheid, een echte verwennerij! Een aanrader!
1 2
Terug naar de inhoud